25 Aralık 2017 Pazartesi

Güncel Perdelerle Tanışın

Güncel Perdelerle Tanışın

Perdelerimiz, evinizin en güzel eşyalarıdır. Bir salonda güzel bir perde olmazsa, o salon salon olmaz. Koltuklar, halılar ve hatta duvardaki gösterişli duvar kağıtları bile, perde olmadan Bir şey ifade etmez. Kumaş perde dönemini kapatan ve yeni bir perde modası oluşturan zebra perde çeşitleri, görkemli desen ve tasarımlarıyla, etkileyici dekor çalışmalarında baş rol oynamaktadır. Bu perdelerin en önemli özelliği, toplayın çamaşır makinesinde yıkamak zorunda değilsiniz. Ayrıca, ütü derdi de yok. Kornişe takma işlemleri, perde düğmelerini tek tek takma derdi, kesinlikle bu perdelerde bulunmamaktadır. Yılda bir veya iki defa kuru temizleme yaptırarak temizlemek yeterli. İsterseniz banyoda fırçayla, sene bir defa yıkamanız yeterlidir.
Kir Tutmaz
Bu etkileyici perdeler, kumaş perdeler gibi hemen kir tutmaz. Temizlenme işlemi de yılda bir defa yapılmaktadır. Kir tutmayan bu iki renkli perdeler, resimli ve desenli özellikleriyle göz kamaştırıcı özelliklere sahip ürünlerdir.
Yeni Perde Modasıyla Tanışın

Eski kumaş perdelerde, açma ve kapama işlemi, özellikle korniş bozuk olduğu zaman, oldukça zordur. Ancak, zebra perde çeşitleri, iki renklidir ve kenar kısmındaki ip sayesinde, tek hareketle açılıp kapanmaktadır. Korniş olmadan kullanılan bu ürünlerde, pencerenin hemen üst kısmındaki çıkıntı kısma perdenin monte edildiği aparat takılmaktadır. Bu parça düzgün olmalıdır, aksi halde düzgün bir perdeniz olmaz. Halı, mobilya, duvar ve koltuk renkleriyle uyumlu bir zebra perde çeşidi, etkileyici bir dekor çalışmasının en önemli adımını teşkil etmektedir. İki renkli olduğu için bu adı alan bu yeni moda perdeler, yeni ve etkileyici tasarımlarla satışa sunulmaktadır. Yen kısımdaki ipi hafif çektiğiniz zaman, aynı renkler üst üste gelir ve dışarıyı rahatlıkla görebilirsiniz. Ancak, dışarıdan bakan sizi göremez. Bu nedenle tül perde görevi de görmektedir. Farklı renklerin üst üste getirilmesiyle, perde kapanmış olur. Perdeyi tamamen kaldırıp pencereyi açmak istediğinizde, bayrağı direğe çeker gibi, kenar kısımdaki ipi çekmeye başlarsınız. Bu çekme işleminden sonra, perde yukarıdaki taburda toplanır. Bu özelliği ile, özellikle pencere temizliğinde, oldukça pratik kullanım özelliğine sahiptir. Aradığınız mükemmel kaliteli perde dekorasyonu için, kataloğu incelemeden karar vermeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder