2 Ocak 2018 Salı

Stor Perde Kullanımının Sağladığı Kolaylıklar Nelerdir?

Stor Perde Kullanımının Sağladığı Kolaylıklar Nelerdir?

Keyifli bir şekilde kullanım sunan stor perde tamiri en kolay olan mekanizmalı perde çeşididir. Doğru düzgün ve amacına uygun olarak kullanım sayesinde uzun ömürlü perde olmaktadır. Büro ve ofis perdesi olarak biliniyor olsa da evlerde de kullanımı son zamanlarda oldukça yaygındır. Çok fazla kumaş ve renk seçeneği bulunmaktadır. Perde için kullanılan kumaş ham kumaş değildir. Kumaş üzerinde sertleşmesini sağlamak için apre işlemi uygulanmaktadır.
Kullanımı pratik olmasının yanında en ekonomik perde çeşididir. İstenilen ölçülerde bu perde türünü yaptırmak mümkündür. Standart bir perde ölçüsü bulunmamaktadır. Perde kumaş türleri arasında güneş ısısını kırıcı kumaş, karartma kumaş ve tül seçenekleri bulunmaktadır. Motorlu ve uzaktan kumandalı motorlu olarak çalışabilme özelliğine de sahiptir. Güneşlik mahiyetinde de kullanılabilme özelliğindedir.
Stor Perdelerin Teknik Özellikleri
Polyester kumaş özelliğine sahiptir.
Kumaş yırtılma direnci çok az olmaktadır.
Güneş ışığının geçirgenliğini sağlama konusunda çok başarılıdır.
Stor perde mekanizmasının yaylı sistem olması nedeni ile rahat hareket edebilmesi mümkün olmaktadır.
Tüm dekorasyonlara uyum sağlamaktadır.
Hem güneşlik hem de kalın perde olarak kullanılmaktadır.
Ekonomik fiyatlara sahiptir.
Tekstil aksesuarları ile süslenebilmektedir.
İkili ve tek mekanizmalı olarak üretilebilmektedir.
Temizliği ve kullanımı çok kolaydır.
Stor Perde Kullanımının Sağladığı Kolaylıklar Nelerdir?
Evlerin perde ihtiyacının giderilmesi için tercih edilen stor perde çok şık bir perde türüdür. Klasik perdelerde çok fazla kumaş kalabalığı olması nedeni ile bu mekanizmalı perdelerin tercih edilmesi çok daha doğru olmaktadır. Evin tüm odalarında rahat bir şekilde kullanılması mümkün olmaktadır. Zengin ürün yelpazesine sahip olan perde türü olması sayesinde mutfak, yatak odası, çocuk odası, salon ve oturma odası gibi tüm odalarda kullanımı mümkün olmaktadır. Evin duvarlarını ve mobilyalarını ön plana çıkartacak olan modeller ile evlerin dekorasyonunun tamamlanması gerekmektedir.


Ev ve iş yerlerinde sık olarak tercih edilmektedir. Mekanizmalı perde kullanımının sağlamış olduğu kolaylıklar sayesinde evler ve iş yerleri daha güzel ve daha estetik bir görünüme kavuşmaktadır. Tamamen siparişe ve zevklere göre ayarlanan perde türü her ortama uyum sağlamaktadır. Hijyenik bir kullanım ile perdelerinizi uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder