8 Ocak 2018 Pazartesi

Neden Zebra Modelli Perdeler Seçilmelidir?

Neden Zebra Modelli Perdeler Seçilmelidir?

Perdelere Gelen Yenilik
Hayvanlar âleminde yer alan zebralar gibi birbirine uyumlu olan rengin paralel hat deseninde perdelere yerleştirilmesi ile zebra perde oluşturulmuştur. Paralel iki hatlardan bir tanesi tül kumaş şeklinde olur ve güneş ışınlarının eve girmesine yardım eder. Diğer hat ise kalın olur ve içeriye ısı ve ışık gelmesini engeller. Ayrıca dışarıdan içerinin görülmesi engellenmiş olur.
Ortamda gün ışığına ihtiyaç olunması durumunda hafif bir şekilde yukarıya ya da aşağıda harekete geçirilen zebra perde çeşitleri ışığın içeriye girmesini sağlar. Tam tersi şekilde, içeriye ışık girmesi istenmiyor ise koyu renkli olan kısım tül olan şeridin üzerine getirilerek kapatılır. Bu şekilde de içeriye ışık ve güneş girmesi engellenmiş olur.
Perde Yıkamak ve Asma Derdine Son
Ev hanımlarının en çok yakındığı konulardan biri de perdelerin indirilmesi, çamaşır makinelerinde yıkanarak yeniden yerine asılmasıdır. Zahmetli bir süreci içeren bu durum artık dert olmaktan çıkmıştır. Şıklıkları ve dayanıklı olmaları dışında kolay temizleme özelliği de olan zebra perde pencereden indirilmeden silinerek temizlenebilme özelliğine sahiptir. Nemli bir beze eklenen bulaşık deterjanı ya da özel temizleyiciler ile perdelerin indirilmesine gerek kalmaz. Ayrıca indirilerek temizlenmek istendiğinde ise, geniş bir alana açılarak temizliği kolay bir şekilde yapılabilir.
Evlerinize sade ve şık bir görüntü sağlayan zebralar, iki katmanlı yapı özelliği ile pencereleriniz için hem tül hem de güneşlik perde alma derdine son vermiştir. İki farklı şekilde de kullanılabilen zebralar, hem tül hem de güneşlik görevini görmektedir. İstenilen tüm boyutlara uygun olarak yapılabilen zebralar, geniş renk ve model seçenekleri de sunmaktadır. Kaliteli malzemelerden yapılmış olan zebralar, ısı yalıtımı konusunda da büyük avantajlar sunmaktadır.

Her mekânda rahatlıkla uygulanabilen bu perdeler, evlerde de her odada kullanılabilmektedir. Kullanıldığı ortama şık bir görüntü katması ve kullanışlı olma özellikleri ile son dönemlerde çok fazla ilgi görmektedir. Silinebilen kumaş özelliği ile üretilen zebralar, ev hanımlarına büyük kolaylık sağlar. Özellikle mutfaklar için bu özellikte perdeler seçilmelidir. Yatak odalarında ise şeffaf olmayan modeller ile rahat ve uzun bir kullanım sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder