21 Ocak 2018 Pazar

Zebra Perdede Uzun Soluklu Kullanım İmkânı

Zebra Perdede Uzun Soluklu Kullanım İmkânı

Modern dekorasyon anlayışı ile birlikte birçok yeni ve pratik kullanıma sahip olan ürün, hayatlarımıza dahil oldu. Bu yeni tasarımlı ürünler perde alanında da kendisini gösteriyor. Son zamanlarda stor perde olarak adlandırılan grupta yer alan zebra perde modelleri şık görünümü, hafif yapısı, hızlı takılıp çıkarılma olanakları ile sıklıkla tercih ediliyor.
Uzun Soluklu Kullanım İmkanı
Dekorasyon alanında tercih edilen ürünlerde aranılan en önemli özellik, dayanıklı olmalarıdır. Çünkü bu tür ürünler, uzun süre kullanılmak için satın alınırlar. Günümüzde satılan zebra perde modelleri bu açıdan oldukça beğeni kazanmaktadır. Diğer perde türleri bilindiği üzere zaman içerisinde sararır veya üzerinde çeşitli lekeler oluşabilir. Bu durum, özellikle çok masraf yapılarak satın alınan perdeler için son derece olumsuz bir durumdur. Uzun, zahmetli ve masraflı temizleme işlemlerinden geçirilmesine rağmen, özellikle ağır kumaşlara sahip olan perdelerin üzerindeki lekeler çıkmayabilir. Ayrıca yapılan temizleme işlemleri ile perdeler zarar görebilir, yıpranır. Bu bahsedilen durumların hiçbiri, bu pratik kullanımlı yeni nesil perdeler için geçerli değildir. Bu perdeler üzerinde herhangi bir leke tutmadığı gibi masraflı temizlik işlemlerine de ihtiyaç duymazlar. Dayanıklı malzemeler ile elde edilen bu perde türü, basit bir silme işlemiyle kolaylıkla temizlenebilir. Üstelik silme işleminden veya uzun süreli olarak güneşe maruz kalmaktan hiçbir şekilde olumsuz etkilenmezler.
Çok İşlevli Ürün

Klasik perde modelleri kullanılıyor ise, tül ve güneşlik olmak üzere iki ayrı perde kullanılması zorunluluğu vardır. Ancak zebra perde modelleri bu iki ürünün işlevini birleştiren bir yapıya sahiptir. Bu perdelerin kullanıldığı alanlarda, ayrıca tül kullanmaya ihtiyaç duyulmamaktadır. Güneşin çok yoğun olarak geldiği anlarda kapatılarak güneşlik görevi gören perde sistemi, istenildiği anda kolaylıkla açılarak dışarıyı görmeye imkan sunmaktadır. Tüm bu özelliklerinin dışında üretilmiş oldukları özel malzemeler sayesinde, ısı yalıtımı sağlama özelliğine sahiptir. Yani kışın soğuklarında pencere aralıklarından gelen soğuğu, yazın da güneşin bunaltıcı sıcaklığını kesebilir. Pencerelerin boyutlarına göre farklı ölçülerde üretimleri sağlanan bu türdeki perdeler, çeşitli renk ve desenlere sahiptir. Bu sayede ev veya ofislerin dekorasyonlarını mükemmel biçimde tamamlayan bir üründür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder