10 Haziran 2018 Pazar

3 Aşamalı Kullanım Özelliği Olan Perde

3 Aşamalı Kullanım Özelliği Olan Perde


Yeni nesil perdeler arasında olan zebra perde modelleri klasik tül perdelere göre çok avantajlıdır. Bilinen klasik perdelerden çok daha farklıdır. Kullanımı ve temizliği oldukça pratiktir. Evlerde ve iş yerlerinde her alanda rahatlık ile kullanılabilir. 3 aşamalı kullanımı olduğundan tül perdelere de ihtiyaç kalmıyor.
Zebra perde modellerini güneşlik ve tül olarak da kullanmak mümkündür. Görüntü olarak da fazlası ile dekoratif oldukları için her alanda şık durmaktadır. Klasik tül perdeler gibi ütü sorunu da yoktur. Kullanışı kadar temizliği de çok kolay yapılmaktadır. Bütün bu nedenler birleştiğinde tül perdeleri kullanmak için hiçbir sebep yoktur. Renk ve model seçenekleri de tül perdelere göre çok daha fazladır. Zebra perde modelleri özellik ile yatak odaları ve iş yerlerinde daha fazla tercih edilmektedir.
Yeni Nesil Perdeler Nasıl Temizlenir?
Yeni nesil olan stor perde modelleri çamaşır makinasında yıkanmak için uygun değildir. Düzenek ile çalıştığından kumaş yapısı sert ve hassastır. Bu nedenler ile ıslatılmadan temizlenmesi gerekir. Temizlik işlemi için ilk olarak perdeler düzenekten rulo şeklinde sarılarak çıkartılmalıdır. Farklı şekillerde çıkarmak katlanmasına neden olur ve kat izleri kalıcı olacaktır. Bu neden ile çıkar iken de takar iken de rulo yapılmalıdır.
Çıkartıldıktan sonra kuru bir bez ya da elektrik süpürgesi ile tozu alınmalıdır. Elektrikli süpürge kullanılacak ise en düşük ayarı ile işlem yapılmalıdır. Toz alma işlemi de mutlaka yapılmalıdır. Aksi durumda nem ile aktifleşen tozlar kumaş yüzeyinde iz yapacaktır. Bu işlemlerin ardından, nemli bez ile silinerek temizlenmelidir. Temizlik ürünü kullanılacak ise, kimyasal içeriği olan malzemeler kullanılmamalıdır. Bu işlemlerin ardından bekletilmeden tekrar takılmalıdır.
Yeni Nesil Perdeler İle Evlerinizin Dekorasyonlarını Değiştirebilirsiniz
Stor perde gruplarını sadece pencerelerde kullanmak gerekmiyor. Evlerde birçok alanda kullanımı yapılabilir. Genellik ile koridorlarda olan dolap boşluları fazlası ile göze takılır. Bu boşluklar için stor perdeler tercih edilebilir. Balkonlar için ve duvar dekorları içinde kullanımı yapılabilir. Evlerde ve iş yerlerinde birçok alanda farklılık yapılabilir. Her alana uyum sağlayacak renk ve modellere sahiptir. Kullanılışı ve temizliğinin de pratik olması da extra bir kolaylık sağlayacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder