26 Nisan 2012 Perşembe

Perde Modelleri




Bir ürünün fiyatlarını oluşturan unsurlar hammadde, işçilik, üretim maliyeti vs öğelerdir. Perde fiyatlarının oluşmasında yine saydığımız öğeler önemlidir. Brillant perde fiyatları geçmiş yıllardan ucuz hale gelmiştir. Bunda rekabetin oluşması, maliyet fiyatlarının düşmesi gibi nedenler etkili olmuştur. İnsanların sade kullanışlı mekanlar yaratma arzusu hazır paket ürünlerin talebi bunda etkili olmuştur. Brillant insanların taleplerine cevap vermek için fiyat politikasını biraz değiştirmiştir.

FİYATLARI HANGİ USURLARA GÖRE DEĞİKENLİK GÖSTERİR

Perde ve  kumaş modelleri fiyatları belirleyen unsurların başında kullanılan iplik, desendeki vuruş sayısı ve dokuma makinelerinin deseni ne kadar zamanda dokuduğu gelir. Örnek vermek gerekirse düz vual  tül tek renk iplikten tek düze dokumaya sahiptir. Dolayısıyla fiyatları nakışlı ürünlere kıyasla ucuzdur. Dantelli tüllerin üretim veya zemin fiyatlarının yüksek olması da etkendir. Örnekler çoğaltılabilir. Ucuz olması kalitesiz olduğu anlamına gelmez, sadece maliyet fiyatları daha düşüktür.


2012 YILINDA BRİLLANT PERDENİN ÇIKIŞI

Kruvaze perde modelleri 2012 yılında çok talep görmesinden dolayı Brillant ve Brillife markaları sadece bu modele uygulanabilecek kartelaları hazırlamışlardır. Hazırlanan ürünler piyasada büyük ilgi görmüş ve satış patlaması yaşanmıştır. Markanın stratejisi 2012 yılından önce de  uygulanmış ve başarılı sonuçlar alınmıştır.

Brillant uzun ömürlü, kaliteli ve makul fiyatları ile 2012 ve sonrasında da tercih edilen markalar arasında yerini mutlaka alacaktır. 2012 yazında tül kumaşların yanı sıra stor vb mekanik aksamların imalatına başlamıştır. Yaptığı storların tülleri kadar satılıp satılmadığını 2012 ve daha sonraki yıllarda hep beraber göreceğiz. Ama girdiği her işten başarıyla çıkan Briilant firması bununda üstesinden gelecektir diye bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder