26 Nisan 2012 Perşembe

Evimizde Stor Perde 2013


2012 YILI STOR PERDE TRENDLERİ

Her dekorasyon ürününde olduğu gibi sezon başlamadan önce en son kreasyonlar görücüye çıkar. 2012 yılı polyester stor perde modelleri değişik ve renk renk özenle seçilmiş muhteşem modelleri sizler için tasarladık.  stor perde kartelamız 2012 Şubat ayında piyasaya sürülecek. Bu sezon sizlere çok şık ve güzel stor kumaşları ithal ettik. Özellikle zebra ve ikili mekanizma için hazırladığımız kombinlere bayılacaksınız. Yeni sezonunda perde modellerinde siyah ve gri tonları çok kullanılacak. Kırmızı ise kombin yapılabilecek diğer alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle üzerinde simli ve taş olanlarının çok satmasını bekliyoruz. Dilim ve boncuk çeşitleri geçmişte olduğu gibi bu yılda çok moda.

Zebra modellerinin düz ve pileli çeşitlerinin yanına simli ve keten olanları da eklendi. İkili modelde çok güzel kumaşlar var. Güneşlik yerine tercih edilenleri incelemenizi tavsiye ederim. Yanlarına Japon ve panel fonlar hem klasik hem modern motiflerle yine göz kamaştırıyor. İp diğer alternatif olarak düşünülebilir. Tesbih cinsini ısrarla tavsiye ediyorum. 2012 yılı stor perde modelleri yeni modeller en gösterişli ve değişik dokumaları ile burada daha güzeli yok bence özenle hazırlanmış muhteşem modeller mağazamızdaki modelleri görmeden perdenizi almaya karar vermeyin.

Size tavsiyem yılın trendleri takip etmek ve inceleme Mayıs aylarında yapılan Ev Tekstil Fuarını ziyaret edin. Çok faklı model ve ürünü bir arada bulabilirsiniz. Son trendleri incelemiş ve faklı bir deneyim yaşamış olursunuz. Ayrıca mutlaka standımıza uğramanızı bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder