1 Nisan 2019 Pazartesi

Tasarımlarınıza Uyumlu Beykoz Perde Modelleri



Halı, kilim, mobilya, dolap ve duvar tasarımlarıyla uyumlu birçok perde modeli, sitemizde sizleri bekliyor. Ürünlerimizi beğenip hemen sipariş edebilirsiniz. Ölçü alma ve benzeri işlemleri profesyonel bir şekilde gerçekleştiren elemanlarımız, kısa zamanda adresinize ürünleri ulaştırıyor. Beykoz perdeci farkı ile istediğiniz ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz. Kargo ve sipariş seçenekleriyle istediğiniz ürünü kolaylıkla adresinize sipariş edebilirsiniz.
Tül Perde
Ev hanımları için tülün yeri başkadır. Görsel açıdan mükemmel olan ve dışarıdan görünmeyi engelleyen tül perde, ev halkının mahremiyetini sağlıyor. Bu değerli ürünleri, Beykoz halkı için özel bir şekilde hazırlıyoruz. Evinizin pencere ölçülerine göre pratik bir şekilde dikiyoruz. Perde ürünleriyle uyumlu olan ve renk özellikleriyle tercih edilen bu tasarımlarda, aradığınız kaliteli seçenekler bir arada bulunuyor.

Zebra Stor Perde
Yan bölümdeki ipler sayesinde açma ve kapama işlemi gerçekleştiren zebra perde ürünleri, kullanım özellikleri çok pratiktir. Ayrıca temizleme derdi de yoktur. İki veya üç yılda bir temizlenebilir. Uzun yıllar temiz kalabilen ve renk seçenekleriyle göz dolduran bu tasarımları, uygun fiyat seçenekleriyle bizden alabilirsiniz. İlçeniz için en iyi hizmet parolasını çalışma prensibi haline getirdik. Bizi her zaman için arayabilirsiniz. Perdenin en etkili modellerini sizler için satışa çıkaran firmamız, hizmet kalitesini güncellemeye devam etmektedir. Etkili kullanım özelliklerine sahip stor perde ürünleri, istediğiniz özellikleri bir araya getirmektedir.
Dikey Perde
Hizmette kaliteyi her zaman için ön plana çıkaran firmamız, istediğiniz renk seçeneklerini satışa çıkarıyor. Kendi çevresinde dönerek açma ve kapama işlemini gerçekleştiren dikey perde seçeneklerimiz, modern tarzın vazgeçilmez seçenekleri içerisinde yer almaktadır. Şık ve zarif modellerimiz, yemek odası, yatak odası ve salon gibi mekanlar için özel üretilmektedir.
Jaluzi Perde
Paralel özellikleriyle tercih edilen bu ürünlerde renk özellikleri ön plandadır. Alüminyum, ahşap ve plastik ürün özelliklerine sahip bu tasarımlar, istediğiniz kaliteli kullanım seçeneklerine sahiptir. Kolay kullanım özellikleri ve silinebilir özellikler bu ürünlerin tercih edilmesinde önemli rol oynamaktadır. Mekanlarınız için en uygun renk ve tasarım seçeneklerini satmaya devam ediyoruz. Ofis, iş yeri ve evleriniz için jaluzi perde seçenekleri sipariş edilebilir. Her mekana özel modellerimiz mevcuttur. Perde modelleri için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder