13 Nisan 2019 Cumartesi

Evin Kalitesini Yansıtan Kartal Perdeci Modelleri



Perdeler bir mekanın en önemli aksesuarıdır. Evin kalitesini yansıtan birbirinden renkli kumaşlar, ev sahibinin stili hakkında da bilgi verir. Perdeler için bir evin elbisesi diyebiliriz. Diğer tüm mobilyalar ne kadar güzel olursa olsun evin elbisesi güzel değilse genel olarak olumsuz bir izlenim bırakılır. Bu nedenle evin en önemli aksesuarlarından biri olan güneşlik, tül, stor gibi seçeneklerin iyi değerlendirilmesi gerekir.

Tül Perde

Her evin bir odasında mutlaka bir tül perde bulunur. Bu modeller uçuş uçuş olma özelliği ve ışığı yarım geçirmesi sayesinde avantajlıdır. Yarı saydam olan bu modelde gün ışığı içeri girer, ancak dışarıdan bakan bir kişi evin içerisini göremez. Bu sayede ev içindeki mahremiyet korunmuş olur, aynı zamanda güneş ışığı kırılarak ev içerisine girdiği için fazla ışığın zararlarından korunma sağlanır.



Zebra Perde

Günümüzde fonların iç bölümlerinde dahi kullanılabilen zebra perde modelleri çok çeşitlidir. Pulludan simliye, siyahtan desenliye kadar pek çok farklı model bulmak artık çok kolay. Üretimdeki çeşitlilik ve tüketicinin taleplerini yanıtlama ihtiyacıyla katlandığında farklı bir desen, açıldığında bambaşka bir desene bürünen zebralara ulaşmak artık mümkün. Hijyenin önemli olduğu çocuk odalarında sıklıkla kullanılan stor perde modelleri, kolay takılıp çıkarılabilen, ütü istemeyen, kolay temizlenebilen ve kir tutmayan özellikleriyle evlerin baş tacıdır. Özel sistemiyle insanı yormadan takılıp çıkarılabilen storlar, işletmelerde de kullanılıyor.

Dikey Perde

Son yılların en çok sevilen ve en çok satan çeşitlerinden olan dikey perde modelleri, daha çok evinde tarzını konuşturmak isteyenler tarafından tercih ediliyor. Boydan boya olan camlarda veya balkon kapılarında oldukça şık duran bu modeller, dışarıdan gelen bir rüzgar esintisiyle uçuşuyor. Kartal Perdeci bünyesinde birçok seçeneğin bulunduğu bu model, onlarca dikine kesilmiş kumaş parçasının birleşiminden oluşuyor. Başlı başına evin en önemli aksesuarı olan dikey modeller, özellikle spor şık tarza sahip olanlar tarafından tercih ediliyor.

Jaluzi Perde

Yıllardır sarsılmaz yerini koruyan jaluzi perde modelleri de ofislerin gözdesi olmaya devam ediyor. Temizlemesi kolay olan jaluziler eskimeyen ve solmayan yapıları sayesinde ömür boyu kullanım garantisi sunuyor. Kartal perde çeşitleri için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder