12 Mart 2019 Salı

Trendelere Uygun Çekmeköy Perde Modelleri




Çekmeköy Perdeci pek çok perde çeşidinin tasarımını ve üretimini yapan, Çekmeköy ilçesinde hizmet veren bir perdeci olarak her türlü perde ihtiyacının karşılanmasında başvurulacak ilk merkezlerden biridir. Tasarımını ve üretimini yaptığımız perde çeşitlerimiz şunlardır:
TÜL PERDE
En eski ve klasik perde çeşitlerinden biridir; ancak günümüzde ev dekorasyonu alanında değişen moda trendlerinin de etkisiyle tül perde modelleri yeniliklere uygun olarak tasarlanmaya başlanılmıştır. Klasik beyaz rengin yerini somon, füme, pudra, açık bordo, bebe mavisi gibi renkler almaya başlamıştır. Tamamen zevk anlayışına göre değişen tül perde, her tarza hitap edecek şekilde tasarlanabilir. Kornişe takılmak suretiyle tavana monte edilerek kullanılan tül perde modası hiç geçmeyen bir perde türüdür.
ZEBRA STOR
Gelişen ev dekorasyon mantığına uygun olarak ev dekorasyonunda daha modern bir stil için tasarlanmış olan zebra perde zincirli kumanda mekanizmasıyla çalışan yukardan aşağı doğru çekilmek suretiyle kullanılan bir perde çeşididir. Klasik stor perde mantığıyla hazırlanmıştır. Stor perdenin tek farkı tek parça halinde ve kalın kumaştan oluşması ve yukarı çekildiğinde perdenin tamamen toplanarak pencereyi açıkta bırakma imkanı sağlamasıdır. Deseni zebrayı andıran çizgili kumaştan üretildiği için zebra stor denilmiştir. Çizgilerinin biri kumaş biri tül şeklinde sıralanmıştır. Tül kısım kumaş kısmın üstüne getirilerek güneş ışığı kesilmektedir. Tül kısım kumaş kısmın üzerinden ayrıldığında ise içeri güneş ışığının girmesi sağlanmaktadır.
DİKEY PERDE
Genellikle iş yeri, okul ve ofis gibi ortamlarda görsellik sağlamak amacıyla kullanılan dikey perde, zebra perdenin tam tersi şekilde çalışır. Zebra perde zincirli kumanda mekanizmasıyla yukarı aşağı hareket ettirilerek çalıştırılırken dikey perde sağa ve sola doğru hareket ettirilerek çalıştırılır. İsteğe bağlı olarak pvc, kumaş veya ahşap gibi malzemelerden yapılabilir. Dayanıklı ve kullanışlı bir perde çeşidimizdir.

JALUZİ PERDE
Dikey perde gibi genelde okul iş yeri, ofis veya kamu binalarında kullanılan, modern görünümlü ve çalışma mekanizması olarak zebra perde gibi zincirli kumanda sistemiyle yukarı ve aşağı çekilmek suretiyle çalıştırılan bir perde çeşidimizdir. Dikey perdenin yatay şekilde dizayn edilmiş hali olarak düşünülebilir. Jaluzi perde kumaş, ahşap veya pvc olarak üretilebilir. Çekmeköy perde modelleri hakkında detaylı bilgi için sitemizi ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder