12 Ocak 2019 Cumartesi

Noblesse Perde Hakkında Bilgiler



Mekânlara Farklı Bir Hava katmak

Mekânlarında şıklığı ve kaliteyi arayanların tercih edebileceği dikey perde türlerinden biri olan Noblesse perdeler, modern çizgisiyle mekânlarınıza farklı bir hava katıyor. Dikey perde gibi çalışan bu perdeler; bantların, kumaşın kalın bölümünün içine monte edilmesiyle çalışmaktadır. Kendine özgü kumaş yapısı ve dizaynı ile ışığı istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz bu ürünlerde kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Gün ışığını içeri almak isteyen kullanıcıların, perdeleri tek tarafa veya iki yana ayrı ayrı toplanabilmesi işlevi ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Zarif ve oldukça kullanışlı noblesse perde ürünleri yüzde yüz polyesterden üretilmektedir. PVC perde slaytlarına tülün giydirilmesi ile tasarlanan bu ürünler, ofis ve ev ortamlarınız için ideal bir tercih. Modern bir perde olan bu ürünler, manuel veya motorlu sistemler olarak satışa sunulmaktadır. Tül ve güneşliğin bir arada yer aldığı bu sistemler bu işlevi ile de çoğu kişi tarafından beğeni ile kullanılmaktadır. Genel olarak 89 mm, 127 nm enlerinde üretilen perdeler, iki adet farklı dikey slaytları ile desteklenmektedir. Jaluzi sistemler gibi sağa ve sol hareket ettirilebilen bu sistemlerde gün ışığını kontrol etmek mümkündür.

Noblesse Perde Özellikleri
Geniş kullanım alanı ve mekânlarınıza uyumu ile beğeni toplayan bu perdeler, sahip oldukları diğer özellikleri ile de kullanıcılarına kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Bu perdelerin özelliklerini ise şu şekilde sıralayabiliriz:
Bu tür perdeler; sıcak, soğuk, ışık, ısı ve darbe gibi birçok dış etkenlere karşı oldukça korumalıdır. Bundan dolayı bu ürünleri uzun süre kullanmak mümkündür. Ayrıca bu tür perdeler için yapılan test sonuçları, ürünlerin kullanıcı hatası dışında neredeyse arıza yapmadığını göstermektedir. Bu tür dikey perdeler genel olarak ofislerde, otellerde, üniversitelerde ve toplantı salonlarında güvenle tercih edilmektedir. Kullanım alanının geniş olması ve ortama uyum sağlaması ile bu ürünler mekân tasarımlarının en çok tercih edilen ürünleri arasındadır.
Perde temizliğinin yapılması hususuna bakacak olursak, noblesse perde ürünleri tıpkı jalûziler gibi oldukça kolay temizlenmektedir. Özellikle PVC slaytlar rahatlıkla temizlenebildiği için bu ürünler uzun süreli kullanılabilmektedir. İstenilen ölçülerde üretebilen bu perdeler aynı zamanda motorlu, kumandalı ve elle kolayca kontrol edilebilmektedir. Daha detaylı bilgi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder