27 Kasım 2018 Salı

Ataşehir Küçükbakkalköy Inlife Perde Hizmeti

Ataşehir Küçükbakkalköy Inlife Perde Hizmeti


Evin en çok kullanılan odası olan oturma odasına perde alırken görsel zevkten çok kullanışlılık dikkate alınmalıdır. Oturma odasının aldığı güneşe göre tül perde mi stor perde mi yoksa kalın bir perde mi kullanılacağına karar verilir. Ayrıca güneş çok ise güneşliğe gereksinim olup olmayacağı da saptanır. Bu konuda detaylı bilgi almak için sadece ön keşif hizmeti ve kullanacağınız perde özelliğine göre size bilgi veriyoruz. Ataşehir Küçükbakkalköy ve civarında Inlife perde hizmeti veren firmamız, nasıl perde seçmeniz gerektiği konusunda sizi bilgilendirecektir.
Oturma odası küçük veya tavan yüksekliği alçaksa düz renk perde seçmek en doğrusudur. Böylece oda daha geniş, tavan yüksekliği de daha normal gözükmektedir. Oturma odası pencereleri ufak ise duvar ile uyumlu perde rengini seçmenizi öneririz. Karanlık odalarda açık renk tül ve perde seçilmesi en doğrusudur.
Inlife Perde Stor Perde Hizmetlerimiz
Salonlar için son zamanların trendi stor perdelerdir. Stor perdeler mekanizma yardımı ile çalışan perdelerdir. Mekanizma montajını Değişik kalitede olan mekanizmaların bazıları çabuk bozulabilmektedir. Biz firma olarak garantili olanları tercih etmenizi öneririz. Fiyatları perdenin mekanizmasına, kalitesine göre değişiklik göstermektedir.
Inlife Perde Zebra Perde Hizmetlerimiz
Zebra perdeleri gerek tasarım gerekse model olarak son dönemlerde ev, iş yeri ve ofislerde görmek mümkündür. Çünkü zebra perdenin farklı, kendine has bir duruşu vardır. Montaj sırasında bu duruşu ve estetiği tam olarak sağlamaktayız. Klasik perde modellerinin yanı sıra Inlife perde modellerimiz çok yönlü olarak kullanılabilmektedir. Zebra perde hem tül perde hem de stor perde haline dönüşebilmektedir. Mağazamızda her türlü zebra perde modelini bulmanız mümkündür. Mağazamıza gelemediğiniz takdirde internet sitemizden de modelleri inceleyebilirsiniz. Küçük bir odada tül perde, fon perde ve güneş girmemesi için gerekli olan güneşlik gibi perdelerin kullanımı yerine başlı başına kullanıldığında bile tek başına bu işlevlerin hepsini yerine getirebilmektedir.
Inlife Perde Jaluzi Perde Hizmetlerimiz
Işığı yönetmede en etkili perde çeşitlerinden bir tanesi jaluzi perdelerdir. Özellikle de ahşaplar iş yerlerinde çokça tercih edilmektedir. Otel lobileri, restoranlar, konferans salonları, mimarlık büroları, avukatlık ofisleri, özel şirketler, doktor muayene odaları en çok tercih edilen yerler arasındadır. Evlerde ise temizlenmesinin kolay olması ve kir, yağ, leke tutmaz özelliği sayesinde mutfak perdesi olarak sıkça kullanılırlar. Jaluzi perde fiyatlarını öğrenmek, Inlife perde hizmeti ,imalat ve montaj süreci hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder