1 Kasım 2018 Perşembe

2 Metre Stor Perde

2 Metre Stor Perde


Stor perdeler, özel bir kumaşın özel mekanizması ile yukarıda bulunan bir boruya sarılarak yukarı ve aşağı yönlerde çalışması ile karşımıza çıkan bir perde türüdür. Modern çağda pek çok sev artık bu tarz perdeler ile dekore edilmektedir.
Stor Perdelerin Kullanım Alanları Nelerdir?
Stor perdeler kendilerine pek çok kullanım alanı bulmayı başarmıştır. Kumaşın modeline ve genişliğine göre kullanım alanları da çeşitlenmektedir. Evlerde, ofislerde, büyük iş yerlerinde vb. pek çok alanda kullanılabilir. Örneğin 2 metre stor perde pek çok ev ve iş yerinde kendisine kullanım alanı bulmuştur. Gün geçtikçe klasik model perdeler yerini stor perdelere bırakmakta ve böylece kullanım alanı günden güne genişlemektedir.
Stor Perdelerin Özellikleri
Stor perdeler çok sayıda renk, desen ve doku seçeneğine sahiptir. Bu yüzden de her zevke ve her bütçeye hitap eden modelleri bulmak mümkündür. Coton ve polyester kumaşa sahip stor perdeler genellikle her alanda kullanılabilir. Ancak black-out olarak isimlendirilen kumaşlar iş yerlerinde ve evlerin yatak odalarında daha sık tercih edilmektedir. Bu kumaşın en önemli özelliği arkasının PVC ile kaplı olmasıdır. Bu sayede ışık geçirgenlikleri yoktur ve güneşten etkilenmezler. Stor perdelerin kumaşları sıradan kumaşlardan üretilmez. Bu kumaşın sertleşmesi için özel işlemler uygulanır. Bu yüzden de hem daha şık hem de daha dayanıklı bir görünüme sahip olur. Genellikle stor perdelerin kumaşları çok daha zor yırtılır ve bu özellikleri sayesinde uzun yıllarca kullanılabilir. Eğer siz de bu avantajlardan yararlanmak isterseniz mutlaka 2 metre stor perde modellerini araştırmaya başlamalısınız.
Stor Perdelerin Avantajları
Stor perdelerin yukarıda da anlatılan pek çok avantajı bulunmaktadır. Eski tip perdelere göre çok daha zor kirlenen bu perdeler aynı zamanda da kapladıkları yer açısından kullanıcılarına pek çok avantaj sağlamaktadır. Bu perdeler genellikle pencerelerin boyutlarına uygun olarak tasarlanır ve bu yüzden de kapladıkları alan daha azdır. Bu da hem evin genel yapısı açısından hem de duvarın ve perdenin temizliği açısından çok avantajlıdır. Belki de 2 metre stor perde almak isteyenlerin en çok önemsedikleri avantajlardan birisi budur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder