13 Mart 2018 Salı

İthal Perde Çeşitleri Ve Avantajları

İthal Perde Çeşitleri Ve Avantajları 


İthal Perde Çeşitleri
Her türden renge kolay uyum sağlayan ve farklı desenlerle üretimi gerçekleştirilen stor perde farklı malzemelerden ve teknik özelliklerden oluşan çok yönlü bir perdedir. Piyasada birçok çeşidi bulunmaktadır. Ahşap perde türleri ve versiyonları bulunmaktadır. Bu sayede hem hafif hem de gösterişli kullanımlarda ahşap güvencesi ile birlikte kullanılmaktadır. Bunun dışında kumaş perde türleri de bulunmaktadır. Kumaşlarda geniş bir renk seçeneği mevcuttur.
Son beş yılda oldukça popüler olan bu perdelerin son teknoloji ile birleşerek motorlu ve tam otomatik versiyonları da çıkmıştır. Bu motorlu perdeler tek bir tuş ile açılıp kapanmakta ve pratik kullanımların önünü açmaktadır. Dantelli ve desenli modelleri de alternatif kataloglarda bulunmaktadır. Son dönemde dijital baskı ile her desenin ve fotoğrafın rahatlıkla uygulanabildiği şık bir perde çeşididir.
İthal Perde Avantajları
Tamamen ithal bir ürün olan stor perde modelleri birçok kullanım kolaylığı bakımından avantajlı ürünler arasında gösterilmektedir. Kumaş ağırlığı bakımından son derece hafif olan bu özel perdeler pratik ve uyumlu kullanımlarda ilk sıralarda yer alan dekorasyon ürünleridir. Bununla birlikte temizlenmeleri bakımından oldukça kolay ürünler olarak evlerin mutfaklarında hanımların bir numaralı tercihleri arasında bulunmaktadır. Perdelerin çıkarılıp çamaşır makinesine atılmasına ya da ekstra kimyasallar ile silinmesine gerek yoktur. Sadece sabunlu bez ile özel yapısı sayesinde pratik temizlemeler sağlar. Işığı bloke etme gücü ile de gündüzleri tül geceleri ise tam donanımlı perdeler olarak kullanılmaktadır.
Gündüzleri ışığı en doğru açılardan içeri taşıdığı için enerji tasarrufu sağlar. Aynı zamanda evlerde kullanılan tüm klasik, modern ve diğer türdeki mobilya ve aksesuarlar ile her daim tam uyumlu olarak şık ve dekoratif bir yapı taşı oluşturmaktadır. Maliyetinin düşük olması ile fiyat performans aralığında en fazla değerlendirilen perdeler arasında yer almaktadır. Çeşit türleri bakımından da en zengin perdeler içerisinde gösterilmektedir.
İthal Perde Kullanım Alanları
Evlerde, giriş katlarında, mutfaklarda, misafir kabul odalarında ve salonlarda tercih edilen stor perde son dönemlerde iş yerlerinde ve ofislerde de sıklıkla kullanılmaya başlanmıştır. Sağladığı avantajlar ve tür kombinasyonları ile birlikte en çok tercih edilen perdelerin başında gelmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder