19 Mart 2018 Pazartesi

İki Renkli Zebra Perdeler

İki Renkli Zebra Perdeler


Evlerimizin en güzel köşesini dekore ederken, halıların, mobilyaların ve duvarların rengini, özel olarak seçeriz. Zebra perde seçenekleriyle, istediğiniz dekor çalışmalarında, oldukça kaliteli çözümler üretebilirsiniz. İnsanların özel hayatını örten bu değerli eşyalar, ofislerin, toplantı salonlarının ve seminer odalarının en çok tercih ettiği perde çeşitleridir. Yabancı gözlerin rahatsız edici bakışlarından, güneş ışınlarından ve gün ışığından sizi koruyan bu perdeler, özel desen çalışmalarıyla etkileyici hale getirilmiştir. Özel desenler, İstanbul portreli çalışmalar, pliseli seçenekler ve daha birçok tasarım, bu kategoride sizleri beklemektedir. Hayallerinizdeki dekorasyonların başkahramanı olan iki renk özellikli bu modern özellikli perdeler, elit tabakanın gözdesi haline gelmiştir.
Yeni Neslin Tercihi
Gençlerin yeni tercihi haline gelen, gelinlerin ‘çeyizimde mutlaka olmalı’ dediği zebra perde ürünleri, özel kaplamasıyla, kir tutmayan ve süngerle silinerek temizlenen ürünlerdir. Üstelik yılda veya iki yılda bir temizlenebilir. Çeyizlerde, hediyelik tercihlerinde, yeni ev alanlar için, öğrenci evlerinde, yeni salon dekorlarında, etkileyici toplantı salonu çalışmalarında ve göz kamaştırıcı villa dekorlarında, istediğiniz simli ve pliseli çeşitleri bulabilirsiniz. İki renkli özellikleriyle şaşırtıcı görselliğe sahip olan bu perdeler, mobilya, halı ve duvar kağıdı ile uyumlu olarak üretilmektedir. Huzurlu eviniz için, huzurlu dekorasyon çalışmalarına ihtiyaç vardır. Bunun için bu yeni dekoratif özelliklere sahip perdelere ihtiyaç vardır.
Geleceğin Perdeleri
Yüzyıllar boyu perde görevi gören kumaş perde seçenekleri, pratikliğini veya temiz kalma özelliğini kaybetmiştir. Bayanlar, günlerce perde yıkamaktan bıkmıştır. Zebra perde seçeneği, sizi bu zorluktan kurtarmaktadır. Özel kaplamasıyla, kiri içine almayan ve dışarıda tutan bu perdeler, nemli bir bezle kolaylıkla silinir. Bu kaplamanın zarar görmemesi için, rulo şeklinde kullanılması çok önemlidir. Rulo şeklinde açılan ve rulo şeklinde kullanılan bu perdeler, süngerle silinir ve silme işleminde hafif sabunlu su kullanılır. Bu perdelerin özel kullanım tekniği vardır. Rulo mekanizmasının, özel aparata takılması ile birlikte, kolaylıkla dönmektedir. Yan kısımdaki ipi çektiğinizde iki taraflı perdede, koyu ve açık renkler üst üste gelince, perde kapanır. Aynı renkler üst üste gelince perde açılmaktadır. Açık renkli olan kısım, tül özelliklerine sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder