7 Şubat 2018 Çarşamba

Uygun Fiyatlar İçin Zebra Perde

Uygun Fiyatlar İçin Zebra Perde 


İlk olarak Güney Kore’de kullanılmakta olup tüm dünyada kullanılmaya devam başlanmıştır. Zebra perde bir rulo halinde, 360 derece dönebilen bir mekanizmayla tavana monte edilmekte olup çevrilmesi takdirinde uzayarak tüm camı kaplamaktadır. Mekanizma ile çalışmakta olup yer kaplamaması özelliği ile de oldukça tercih edilmektedir. Binlerce renk, model ve desenler ile her mekanla dekore edilebilmektedir. Bu perdelerin kumaşları leke tutmayan kumaşlardan seçilmekte olup bundan dolayı da temizlikler de oldukça kolay olmaktadır.
Zebra Kullanım Alanları
Evlerde özellikle de salon yatak odası ve mutfaklarda kullanılmaktadır. Ofislerde ve iş yerlerinde de oldukça tercih edilen bir perde çeşididir. Özellikle hastanelerde tercih edilmekte olan bir perde çeşididir.
Perdenin Avantajları
Zebra perde modelleri sayesinde odaların camlarında birikmiş tül görüntüsü olmaz ve daha ferah, geniş ortam algısı yaratılır. Evde dağınık görüntü yaratmayıp derli toplu bir görünüş sağlamaktadır. Hem tül olarak hem de perde işlevi sağlamaktadırlar. Perdenizi 3 aşamalı olarak açılıp kapanma özelliğine sahiptir. Tam kapatıldığında güneşlik olarak kullanılabileceği gibi yarım kapatıldığında da perde olarak kullanılabilmektedirler.
Dışarıda olan ışık ve sıcaklıktan maksimum düzeyde yararlanabilmeyi sağlamaktadır. Açık ya da aralık yarım aralıkta kullanım sağlandığında gökyüzündeki ışık ve sıcaklığın iç mekana girişini sağlamaktadır. Perdenin kullanımı ve şekil verilmesi mekanizmasında yer alan zincir sayesinde kolaylıkla kapatılıp açılabilmektedir.
Perde montajı da oldukça kolay olmakta olup herhangi bir ustaya ihtiyaç kalmadan monte edilebilmesi kullanıcılarına kolaylık sağlamaktadır. İstenildiği an mekanizması da sökülebilmekte olup farklı mekânlara montajı sağlanabilmektedir. Yanmaz kumaştan yapılmakta olup, kir, su, leke tutmayan kumaşa sahiptirler. Temizlikleri oldukça kolay olup herhangi bir deterjan kullanmadan bir kalıp sabun ve fırça ya da bez yardımıyla temizlikleri sağlanmaktadır. 3 haftada bir üzerinin silinmesi ile kolaylıkla temizlik saplanabilmektedir.
Uygun fiyatlı bir perde çeşididir ve her bütçeye uygun olan çeşitleri de bulunmaktadır. Polyester kumaş kullanılarak yapılması sebebiyle zebra perde, normal tül perdelerden daha uygun fiyata bile bulunabilmektedir. Ayrıca perdenin hem tül olarak hem de güneşlik olarak kullanılması da perde için yapılan masrafı azaltmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder