28 Haziran 2019 Cuma

Doğru Kombinlerde Sultanbeyli Perdeci



Perdelerin çok sayıda türü vardır ve Sultanbeyli perde çeşitleri beğenilere göre dekorasyon parçası olarak kullanılabilir. Bütçe ve diğer açılardan Sultanbeyli perde türleri değerlendirilebilir.

Sultanbeyli Zebra Stor Perde

Renk ve malzeme özelikleri bakımından zebra stor perde türleri, doğru kombin edilirse ortaya güzel görüntüler çıkabilir. Yatay şerit halinde çizgili görünüm zebra stor perde türlerinin karakteristik özelliğidir. İster salonda ister mutfak penceresinde uygulanan bu ürünleri doğru biçimde temizlemek ve tavandaki alanına önem vermelidir.

Sultanbeyli Tül Perde

Ortamın hafif aydınlık olmasını istediğinizde tül perde çeşitleri güneşlik olmadan uygulanabilir. Çeşitlilik açısından en fazla türü tül perde kategorisinde bulmak mümkündür. Boy açısından da kısa, uzun çeşitleri bulabilirsiniz.

Sultanbeyli Jaluzi Perde

Temizliği ve bakımı hassasiyet isteyen çeşitlerden biri jaluzi perde türleridir. Hem uygulandığı alan hem de temizlik malzeme özelliği, tekniği açısından jaluzi perde parçaları hassasiyet gerektirmektedir. Dekorasyon bakımından stor perde jaluzi perde kullanımı diğer eşyaların nasıl kombin edileceğine de bağlıdır. Renk ve görsel açıdan stor perde jaluzi perde türlerinin her şeye uymasını istiyorsanız daha düz ve genel renk seçebilirsiniz.



Sultanbeyli Dikey Perde

Desenli seçenekleri çok fazla olmasa da dikey perde türleri en kolay ve rahat kullanımı olan ürünlerden biridir. Uzunlamasına parçalar dikey perde çeşitlerinde teker teker bir bütün oluşturur ve sağa sola kayar. Genelde sağda olan ipleri kullanarak tamamen yatay hale getirebilir ya da dik konumda tutabilirsiniz. Perde çeşitleri hakkında detaylı bilgi için sitemize göz atmanızı öneririz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder