25 Ocak 2016 Pazartesi

CAM BALKON PLİSE PERDE TEMİZLİĞİ

cam balkon plise perde temizliği resimli


Günümüzde balkonlar dört mevsim kullanılmak istenmekte ve iklim şartları nedeniyle açık balkonlar dört mevsim kullanılamamakta. Kullanılır hale getirmek için kapalı balkon yapılmakta ve rüzgar yağmur almaması için pencere ve camlarla kapatılmakta. Kapalı cam balkonların estetik görünmesine özen gösterilmekte ve cam balkon perdesi kullanılmaktadır. 

Cam balkon perdesi temizliği ile ön plana çıkmakta, temiz perdeler hoş bir görüntü vermektedir. Açılan kanatlar için ayrı, sabit pencereler için ayrı olarak özel cam balkon perdeleri plise perde olarak da anılmaktadır. Aliminyum profillere sabitlenen perdeler aşağıya ve yukarıya doğru açılıp kapanmaktadır. Balkon kapı ve pencerelerinde kullanılan perdeler ince dokulu özel kumaştan yapılmıştır. İnce kumaşların farklı kalınlıkları mevcut olup balkona giren işığa göre seçim yapılmaktadır. 

Perde mağazalarında zengin renk çeşitleriyle sunulmaktadır. Cam balkon perdesi temizliği hakkında da müşterilerini bilgilendirmekte ve destek olmaktadır. Cam balkon perdeleri güneş ışığına dayanıklı olanözel olarak üretilen kumaşlardan hazırlanmaktadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder