9 Aralık 2015 Çarşamba

İp perde fiyatları


ip perde modelleri fiyatları




















Son yıllarda farklı perde arayışında olan kullanıcılar için hazırlanan dekoratif ip perde fiyatları ile de tercih edilen perdeler arasında bulunmaktadır.  Son derece şık duruş sergileyen ip perde modelleri arasında pırıltılı ipten yapılan, simli ipten yapılan, sade bir şekilde tasarlanan perdeler bulunmaktadır ve perde ipinin özelliğine göre fiyatları belirlenmektedir.

Kalite iplerden üretilen perdeler klasik veya modern tasarlanmış alanlarda kullanabilmekte, fon perdelerle zenginleştirilmekte ve stor perdeler ile de kullanılabilmektedir. Pullu, boncuklu, parlak ve simli iplerden yapılan perdelerin zengin renk çeşidi bulunmakta ve kalın perde ile uyumlu görüntüler sunmaktadır. İp perde fiyatlarının ekonomik oluşu, renk seçeneğinin çok fazla oluşu, bütün perdeler ile rahatlıkla kullanılabilmesi nedeni ile hızla yaygın kullanım alanı bulmaktadır.
Kuru temizleme yapılabilen ve çamaşır makinasının hassas ayarında yıkanabilen perdeler, tavanda veya pencere üstünde hazırlanan perde mekanizması ile kullanılmakta ve ip perde fiyatları avantajlı ödeme koşulları ile satışa sunulmaktadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder