14 Ocak 2018 Pazar

Perdecilikte Yeni İmaj

Perdecilikte Yeni İmaj

Güneş ışınlarını ve dışarıdan iç mekanların görünmesini engelleyen perdeler, gerek temizlik olsun ve kullanım sorunları olsun, sorun oluşturan eşyalardır. İş dünyasında tercih edilen ve evlerimize de girmeye başlayan stor perde çeşitleri, kumaş perde çeşitlerine göre çok daha kullanışlı ve daha kolay temizlenebilir özelliklere sahiptir.
Yeni Bir Anlayış
Kolay kullanımı, uzun zaman temiz kalma özellikleri ve tasarım özellikleri, diğer perdelere nazaran oldukça geniş bir özelliklere sahiptir. Bir tambura sarılı bir şekilde olan ve tamburun dönmesi ile açılma ve kapanma işlevini yerine getiren bu perdeler, sade renk seçenekleriyle ve tablo seçenekleriyle satışa sunulmaktadır. Pratik kullanım özellikleriyle tercih edilen bu ürünler, her geçen gün müşteri potansiyelini artırmaya başlamıştır.
Göz Kamaştırıcı Tasarım
Özel bir salon dekoru hazırlayacağınız zaman, gerek resim olsun, gerek renk olsun ve gerekse özel tasarım özellikleri olsun, stor perde çeşitleri her zaman tercih edilen ürünlerdir. Bu perdelerin kullanım özellikleri oldukça farklıdır. Montaj işlemlerinde öncelikle pencerenin üst kısmına bir aparat takılır. Bu parçaya, perdenin rulo kısmı monte edilir. Yan kısımda bulunan iple perdenin açılma ve kapanma fonksiyonları kolay bir şekilde gerçekleşmektedir. Perde almadan önce, mobilya, halı ve duvar rengini göz önünde bulundurmalısınız. Eski tarz mobilya ve tasarım için uygun perdeler tercih edilmelidir. Bu şekilde göz kamaştırıcı dekor tasarımı oluşturabilirsiniz. Pratik özellikleriyle kullanımı ve montajı kolay olan bu ürünü kargo ile adresinize sipariş edebilirsiniz.
Dış Etkenlere Dayanıklı

Yakıcı güneşin etkisine dayanıklı olan bu stor perde çeşitleri, soğuk ve sıcak havanın kırıcı özelliklerine de dayanıklıdır. Kolay kullanım özellikleriyle birinci sınıf perde kategorisinde değerlendirilen bu tasarımlar, her yıl yeni renklerle ve yeni özelliklerle üretilmektedir. Pliseli, simli, karartma, düz renk ve desenli özellikleriyle tercih edilen bu çalışmalar, hayallerinizdeki dekorasyon çalışmalarında tercih edilebilecek üründür. Perdenizi değiştireceğinizde veya yeni eşya döşeyeceğinizde, yapmanız gereken şey, uygun tasarımları bir araya getirmektir. Modern tarzın vazgeçilmez seçeneği olan bu perdeleri değerlendirmeden, perde tercihini gerçekleştirmeyin. Yüzlerce modeli, siteden tek tek inceleyebilirsiniz. Mutlaka dekor anlayışınıza uyacak bir modeli bulabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder