26 Haziran 2012 Salı

Perde Modelleri ve Perde Firmaları


Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan perde firmaları en uygun fiyatla en kaliteli perdeleri sunmakta ve her yıl zengin perde modelleri ile müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Hem tül hem perde olarak kullanılabilen modeller, hem güneşlik hem perde olarak kullanılabilen modelleri hazırlamakta ve müşteri beğenisine sunmaktadır.
Perde teknolojisindeki yenilik ve gelişmeleri yeni spor perde modelleri ne uygulanmakta ısıya dayanıklı perde kumaşları ile perde tasarımları yapılmakta, hızlı çalışan perde mekanizmaları ve estetik görünümlü zincir ve ipler perdelere uygulanmaktadır. Ev ortamları için özel perde modelleri tasarlanmakta ve otantik görünümlü perdelerden hoşlananlar için özel tasarımlar yapılmaktadır. Küçük pencereler için rüstik perdeler hazırlanırken büyük pencereler için panellerden oluşan ve ip veya zincir mekanizma ile çalışan japon perdeler tasarlanmaktadır.
Yılın moda rengine, kumaşına, mekanizmasına göre zaman zaman bazı perde modelleri ön plana çıkmaktadır. Yıllardır demode olmayan ve tam tersine giderek yaygınlaşan perdeler arasında jaluzi perdeler, stor perdeler dikkat çekmektedir. Salonların görkemli ve zengin görünüme sahip olmasını isteyenlerin tercihi ise fon perdeler olmaktadır.http://www.perdecii.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder