25 Eylül 2019 Çarşamba

Duvar Kâğıdı Ümraniye



Duvar kâğıdı geleneksel duvar süsleme sanatlarından biri olup günümüze kadar trendinden hiçbir şey kaybetmeden gelebilmiştir. Ev boyamaktan vazgeçilmiş ve yerini duvar kâğıdı şıklığı almıştır. Duvar kâğıdı kullanımı ile birlikte hem dekorasyona kattığı farklılık hem de rahat kullanım kıyaslama açısından dikkate alındığında ağır basmıştır. Günümüzde artık duvar kâğıtları teknolojisi hemen her geçen günde gelişme kaydetmektedir. Duvar boyalarının klasik olarak tek renk olarak uygulanabilme hali varken duvar kâğıtları ile bu durum çok daha avantajlı olup birbirinden güzel desenlerle sıradanlıktan çıkılabilmektedir. Duvar kâğıdı Ümraniye olarak biz bu farklılıkta imzamızı atacak profesyonellikteyiz.
Duvar Kâğıdı Uygulaması 
Duvar kâğıdı uygulaması kesinlikle profesyonel olmayan kişiler için fazlasıyla detaylı bir durumdur. Duvar kâğıdının duvar ölçüsüne uygun kesilmesinden, duvara yapıştırılmasına kadar, oluşabilecek kabarcıkların yok edilmesinden, kullanılan aparatların dikkatli seçimlerine kadar önemli detaylardan oluşur. Basit işlemler gibi görünse de tamamıyla profesyonel işidir.

İç Mekânda Duvar Kâğıdı Uygulaması 
İç mekânda duvar kâğıdı uygulamalarında uygulanacak alan önem taşır. Renk ve doku seçimi önemlidir. Renk ve desen açısından alternatif çok olsa da önemli olan mekâna uyumlu olmasıdır. İç mekânda kullanılması tasarlanan duvar kâğıtlarının kolay temizlenir özelliği ve değiştirilebilme özelliği olması artı detaydır. Yüzey kuru temiz ve pürüzsüz ise duvar kâğıdı rahatlıkla uygulanabilir.
Duvar kâğıdı seçimi mekânı özel kılacağından rengi, boyutu ve tarzı önem taşıyan noktalarıdır. Mekânın özellikleri ile hareket edilirse duvar kâğıdı kullanımı ile birlikte ilgili alan zenginleşecek ve özel etki faktörü belirgin şekilde ağır basacaktır. İşte biz bu özel etki yaratmada Duvar kâğıdı Ümraniye olarak yanınızdayız. Her türlü dekorasyon fikirleriniz ve duvar kağıdı ihtiyaçlarınız için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder