24 Temmuz 2019 Çarşamba

Ortama Zenginlik Katan Üsküdar Perdeci Ürünleri



Tasarımlı perde modelleri, her ortama zenginlik katan dekorasyon niteliğinde olmaktadır. Çok kaliteli olarak üretimleri genişletilen Üsküdar perde pek fazla modeli mekanlara taşımaktadır. Zarafetli tasarımına dikkat çeken zebra stor perde konforlu dokuya sahip olarak tercih edilmektedir.

Üsküdar Dikey Perde

Ev ya da çalışma alanlarının dekor hassaslığı çerçevesinde kalın – sert kumaşlı stor perde jaluzi perde şıklığın karma alternatifini sunmaktadır. Odalarda yansıttığı iç açıcı desen görselliği ile dikey perde çok amaçlı ve çok nitelikli kullanışlılığa sahiptir. Uzun ömürlülüğü ve pratik temizliğine bağlı olarak tül perde her ortamı aydınlatan, model konforu sunmaktadır.

Üsküdar Tül Perde

Her cam özelliğine göre alternatif zenginliğini içeren perdelerin, şık biçimli modelleri yer almaktadır. Tül perde uzun ve kaliteli işçiliği ile göz alıcı bir dekor sunan alternatifleri bulunmaktadır. Buna bağlı olarak Üsküdar perde modellerinde yer alan çok farklı desen ve desensiz tasarımlar olmaktadır.


Üsküdar Jaluzi Perde

Ayrıcalıklı ve özgün üretimleriyle kullanışlı bir tasarım olan jaluzi perde estetik renk tonlarıyla talep edilmektedir. Popüler ve çok yönlü tasarımları arasında bulunduran dikey perde alanları yenileyen üretimleri yansıtmaktadır.

Üsküdar Zebra Stor Perde

Dekor konforunun beraberinde her zamanın nitelikli perdeleri zebra özelliğini yansıtmaktadır. Zebra stor perde geniş tasarım yelpazesi ile de kumaş yelpazesi ile de leke tutmamaktadır.
Bu üretimlerin yanı sıra stor perde jaluzi perde arasındaki tek fark, modern işçiliği ve sıra dışı konforu olmaktadır. Bir fark ile göz kamaştıran jaluzi perde boydan boya tasarlanmaktadır. Perde çeşitleri hakkında bilgi almak için sitemize göz atınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder