3 Ağustos 2018 Cuma

Birbirinden Değişik Fonksiyonel Özellikleri Olan Perdeler

Birbirinden Değişik Fonksiyonel Özellikleri Olan Perdeler


Ferah ve konforlu yaşam alanlarının oluşturulması adına, iç mimari yapılarda en iyi ısı ve ışık ortamının oluşturulması oldukça önem taşımaktadır. Bunun içinse teknolojik gelişmelere bağlı olarak son zamanlarda üretilmiş çok çeşitli malzemeler bulunmaktadır.
Başlıca Kullanım Alanları
Bunların başlıcaları arasında yer alan stor perde çeşitleri ve fiyatları, uygulanacak pencerenin ebatlarına bağlı olarak m² cinsinden belirlenerek tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır. Düz üretimlerine ek olarak simli, blackout karartma, sun screen, tül gibi modelleri bulunan bu tasarımlar, oldukça basit kurulum ve montaj işlemleri ile kısa sürede kullanılabilir hale getirilmektedir.
Mekanlara ayrı bir hava katarak dekoratif açıdan zenginlik kazandıran bu ürünler, evlerde kullanımların yanı sıra iş merkezleri, bankalar, ofisler, hastaneler, kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere birçok alanda değerlendirilebilmektedir.
Birbirinden Değişik Fonksiyonel Özellikler
Genel olarak askı aparatlı zincirleri vasıtasıyla manuel olarak kullanılmakta olan bu malzemelerin, uzaktan kumandalı olarak otomatik çalışma fonksiyonuna sahip olan dizaynları da bulunmaktadır. Bu özelliklere bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekte olan stor perde çeşitleri ve fiyatları, her bütçeye uygun aralıklarda rahatlıkla bulunabilmektedir. Arzu edilmesi halinde katlanabilir yapıda da dizayn edilebilmekte olan bu ürünler, panjur görünümüne sahip şekilde mutfak, kış bahçesi, balkon gibi alanlarda da kullanılabilmektedir.
Sağladığı En Önemli Avantajlar
Bulunulan mekanlara şık ve zarif görünümler sağlayan bu üretimler, beyaz, su yeşili, pudra pembe, ekru, kahverengi, lacivert, kırmızı, mavi, fuşya, turuncu, sarı, gri, siyah gibi istenilen renk aralığında kolaylıkla temin edilebilmektedir. Bunlara ek olarak çok çeşitli manzara temalı, motifli, figürlü, çiçek desenli gibi dijital baskılı modelleri de yer almaktadır. O yüzden baskı kalitesine bağlı olarak stor perde çeşitleri ve fiyatları artabilmektedir.
Son derece kaliteli kumaş dokuları sayesinde Güneş ışığına karşı en iyi koruma sağlayan bu tasarımlar, istenilen aydınlık yapıya sahip alanların oluşturulmasına katkıda bulunmaktadır. Ayrıca leke ve toz tutmayan özellikleri sayesinde çok fazla temizlik ve bakım sorunları ortaya çıkarmadıkları için rahat bir kullanım sağlayan bu malzemeler, basit bir temizlik beziyle dahi silinerek ışıltılı ve canlı görünümlerini her daim korumaktadır. Yine alev almayan yapıları sayesinde olası bir yangın durumunda dahi sıkıntı oluşturmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder