26 Haziran 2012 Salı

Perde Modelleri ve Perde Firmaları


Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan perde firmaları en uygun fiyatla en kaliteli perdeleri sunmakta ve her yıl zengin perde modelleri ile müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Hem tül hem perde olarak kullanılabilen modeller, hem güneşlik hem perde olarak kullanılabilen modelleri hazırlamakta ve müşteri beğenisine sunmaktadır.
Perde teknolojisindeki yenilik ve gelişmeleri yeni spor perde modelleri ne uygulanmakta ısıya dayanıklı perde kumaşları ile perde tasarımları yapılmakta, hızlı çalışan perde mekanizmaları ve estetik görünümlü zincir ve ipler perdelere uygulanmaktadır. Ev ortamları için özel perde modelleri tasarlanmakta ve otantik görünümlü perdelerden hoşlananlar için özel tasarımlar yapılmaktadır. Küçük pencereler için rüstik perdeler hazırlanırken büyük pencereler için panellerden oluşan ve ip veya zincir mekanizma ile çalışan japon perdeler tasarlanmaktadır.
Yılın moda rengine, kumaşına, mekanizmasına göre zaman zaman bazı perde modelleri ön plana çıkmaktadır. Yıllardır demode olmayan ve tam tersine giderek yaygınlaşan perdeler arasında jaluzi perdeler, stor perdeler dikkat çekmektedir. Salonların görkemli ve zengin görünüme sahip olmasını isteyenlerin tercihi ise fon perdeler olmaktadır.http://www.perdecii.com/

14 Haziran 2012 Perşembe

Mutfakta Stor Perde Kullanımı


Mutfak perdesi olarak size sunabileceğim diğer bir ürün ise zebradır. Bu ürün tül ve sto perde ihtiyacınıza tek başına çözüm olmaktadır. Özellikle desenli ve simli kumaşları ısrarla tavsiye etmekteyim. Size tavsiyem mutfaklarda her zaman canlı, renkli ve desenli kumaşlar seçmenizdir.Tül ve perdelik kumaşlar ocağın açık olduğu zamanlarda alev alabilir.

11 Haziran 2012 Pazartesi

Çocuk Odası Perdesi


Çocuk Odaları Perdesi

Çocuk odası perdesi seçimi yapılırken ilk düşünülecek husus kesinlikle güvenlik olmalıdır. Özellikle boncuklu perdeler seçilmemelidir. Çabuk dağılan bu ürünleri çocuk ve bebekler çok rahat ağızlarına atarlar. Böylesi durumlarla karşılaşmamak için bu modellerden uzak durulmalıdır. Diğer bir husus ise mekanizmalı perdelerdir. Bunlar zincir benzeri aksamlarla hareket ettirildiğinden çocuklar için tehlike arz etmektedir.

9 Haziran 2012 Cumartesi

Oturma Odası Perdeleri



Bu oda vaktimizin çoğunu geçirdiğim alandır. Bu sebeple perde çok fazla kullanılır ve sık temizlenir. Size tavsiyem kullanışlı model tül ve kumaş beğenmenizdir. Makinede yıkanabilen ve ütü istenmeyen ürünler tercih edebilirsiniz. Çok teferruatlı modellerin de kullanımı ve temizliği zordur. Sade ama şık tüllerden uzun yada kısa şekilde dikilebilir. Fon perde olarak panel fon hem ucuz hem de mekanı geniş göstermesi sebebiyle düşünülebilir.

7 Haziran 2012 Perşembe

STANDART ÖLÇÜLERDE SATILAN HAZIR TÜL PERDLERİN UCUZ OLMASI


Kişiye özel tasarlanmış ürünler her zaman daha maliyetli olmuştur. Buna rağmen fabrikasyon ve seri üretim ürünlerin fiyatları daha ucuz olmuştur. Çünkü üretim maliyeti düşmüştür. Hazır perde modelleri bu bilinçle daha ucuza mal olsun diye sabit ölçülerle üretilmeye başlandı. Ama başında söylediğim gibi size özel değil standart kumaş ve ölçülerde üretilir ucuz olmasının sebeplerindendir ve paketlenerek satılmaktadır.

6 Haziran 2012 Çarşamba

İp perde modelleri



İp perde, genel de dekoratif amaçlı kullanılan perdelerdir evlerde normal perde yerine geçmez tamamen evi süslemek amaçlı olan perdelerdir. İp perdeleri kullanırken mutlaka içte güneşlik diye tabir ettiğimiz perdelerde olmalıdır. İp perdeler çok şık tasarımlardır evlerde boş kalan kısımlarda da kullanılabilir. İp perdelerin farklı modelleri de vardır. Bunlar arasında simli ip perde, balon ip perde, boncuklu ip perde, sicimli ip perde ve fosforlu ip perdelerdir.
İp perdeler de dilediğiniz modelleri verebilme kolaylığı vardır. İp perdeler çok şık olmasının yanında çok dikkatli kullanım isteyen perdelerdir. Özellikle çocukları olan ev hanımları çok dikkat etmelidirler. Çünkü ip perdeler yapıları itibari ile çok hassas perdelerdir.  

5 Haziran 2012 Salı

Dikey perde 2013



Dikey perdeler çeşitli renklerde aynı ölülerde hazırlanmış dikey slatların yan yana dizilmiş haline denir. Dikey perdelerinde pek çok çeşitleri ve renkleri olmakla beraber genelde beyaz renk dikey perde kullanılır. Dikey perdeler banyo ara gibi yerlere uygun olmasa da evinizin diğer tüm odalarında ve ya iş yerlerinde kullanıma uygundur. Evlerinde rahat ve modern bir dizayn arayanlar için dikey perdeler gayet iyi seçimlerdir. Evinize zarif ve yumuşak bir görünüm sağlar. Dikey perdelerin her mekâna ve her ortama uygun modelleri mevcuttur. Dikey perdeler pencerelerde kullanıldığı gibi kayan kapılarda kullanılabilir. Kolay mekanizması ve ekonomik olması dikey perdeleri tercihte önemli bir faktördür.

1 Haziran 2012 Cuma

Dikey perde nedir nasıl olur


Dikey perde, yan yana dizilmiş birçok slatın bir araya gelmesiyle oluşan bir tür perdedir. Işık denetimlerinde son derece etkili olan dikey perde sistemleri türlü uygulama ve seçeneklerde olabilir. Ofis perdeleri 'nden, evlere, otellerden, kafeteryalara hemen her yerde tercih edilebilen esnek çözümlerdir. Dikey perdelerin katlama, yıkama, temizleme, ütüleme derdi yoktur. Farklı dikey perde modelleri ile birçok alternatif dekorasyon seçeneği de mevcuttur. Örneğin: PVC dikey perdeler özellikle zorlu ortam (ısı, nem, ışık ) koşullarında dayanıklılığı ve sağlamlığı açısından oldukça olumlu sonuçlar vermektedir. Kumaş dikey perde, hatta dijital baskılı dikey perde gibi çeşitleri hem uygun fiyat hem de şık tasarımlardır.